Τιμητική εκδήλωση για τον Λάμπη Γερεμτζέ

Σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας, τιμήθηκε ο Λάμπης Γερεμτζές για την πολυετή προσφορά του στην πόλη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Διοικητηρίου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Printer-friendly version
Τιμητική εκδήλωση για τον Λάμπη Γερεμτζέ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Βουλευτής Πέλλας κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Λάμπη Γερεμτζέ.

Μετά την τιμητική διάκριση από τον Αντιπεριφερειάρχη, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου παρέδωσε στον Λάμπη Γερεμτζέ το κλειδί της πόλης, σε μία πράξη αναγνώρισης της προσφοράς του, ως ενεργού πολίτη, στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Εκτός πρωτοκόλλου χάρισε και στη σύζυγό του μία εικόνα της Παναγίας, ενώ αναγνωρίζοντας την πολυετή συνεργασία του Λάμπη Γερεμτζέ με τον προκάτοχό του, κάλεσε τον πρώην Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Σόντρα, να χαιρετίσει την εκδήλωση.

Στην ομιλία του για την ημέρα, ο Δημήτρης Γιάννου, αναφέρθηκε στο έργο του ακούραστου, ανιδιοτελή και πάντα με διάθεση για προσφορά στην πόλη και τους ανθρώπους της Λάμπη Γερεμτζέ, ενώ τον κάλεσε να συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειές του.

Η εκδήλωση προς τιμήν του Λάμπη Γερεμτζέ έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό η Έδεσσα να τιμάει τους ανθρώπους που την έχουν υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς. Στους καιρούς που ζούμε ο Λάμπης Γερεμτζές είναι ένα ζωντανό σύμβολο αγάπης και προσφοράς στον τόπο.

Πηγή: Γραφείο Τύπου
Χώρος Εκδήλωσης: Διοικητήριο Ν.Πέλλας

ΑρχείοΜέγεθος
27_474.JPG410.5 KB
27_475.JPG531.56 KB
27_476.JPG610.96 KB