ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η 3η Δεκεμβρίου, ορισμένη ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, είναι ημέρα προβληματισμού και περισυλλογής. Οφείλουμε όλοι μας να αναλογιστούμε αυτά που δεν κάναμε για τους συνανθρώπους μας που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία και δικαιούνται ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες με όλους μας...
Printer-friendly version

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η 3η Δεκεμβρίου, ορισμένη ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, είναι ημέρα προβληματισμού και περισυλλογής.
Οφείλουμε όλοι μας να αναλογιστούμε αυτά που δεν κάναμε για τους συνανθρώπους μας που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία και δικαιούνται ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες με όλους μας. Οι ευθύνες των προσώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν την κοινωνία από δημόσιες θέσεις είναι μεγαλύτερες, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και να βελτιώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.
Πιστεύω ότι ως κοινωνία δεν έχουμε κάνει όσα θα μπορούσαμε, για να πετύχουμε ίσες ευκαιρίες για όλους. Μπορούμε όμως, μέσα από τη συνεργασία όλων μας, ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα, να κάνουμε τη συλλογική μας προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες για όλους μας.

Δημήτριος Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας