Ευχές της Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Printer-friendly version

 

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Νομικό Πρόσωπο

Δημοσίου Δικαίου

Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης

 

Έδεσσα, 27 Δεκεμβρίου 2011

 

 

 

Ως Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, θα θέλαμε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να απευθύνουμε μήνυμα αγάπης, ελπίδας, εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας, προς τους μαθητές-μαθήτριες και συλλόγους γονέων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, προς τους εκπαιδευτικούς μας και εργαζόμενους στα δημοτικά και νηπιαγωγεία μας.

Σε αυτή την δυσμενή περίοδο, που ενδεχομένως αντιμετωπίζουμε την κρισιμότερη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, δυστυχώς, διέπραξε παιδαριώδη λάθη και έκανε πολλές παραλείψεις. Εμείς κληθήκαμε εν μέσω αυτών, να παρέχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες φοίτησης για τους μαθητές μας και εργασίας προς τους εκπαιδευτικούς μας, με επαρκή θέρμανση στα πλαίσια της συνετής και δίκαιης κατανομής, καθαριότητα με εκπλήρωση των μισθολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεών μας απέναντι στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αλλά και όλα τα απαραίτητα, ώστε οι σχολικές μονάδες μας να λειτουργήσουν εύρυθμα και απρόσκοπτα! Φροντίσαμε να επιδιορθώσουμε και να αναβαθμίσουμε σχολικές εγκαταστάσεις, να εκπληρώσουμε όλες τις εκκρεμότητές μας προς τους παλαιούς και νέους προμηθευτές μας και να έχουμε μία εφεδρεία χρημάτων για κάτι απολύτως απαραίτητο και επείγον που θα προκύψει έως την νέα χρηματοδότηση του 2012.

Αναμφίβολα πρέπει να προχωρήσουμε με μοναδικό δεδομένο τις πενιχρές αλλά άμεσες οικονομικές δυνατότητές μας, καθώς και με πίστη στις δυνατότητες των εκπαιδευτικών μας, αλληλεγγύη, συνεργασία, ωριμότητα και ευθύνη, και πολλή και συστηματική δουλειά από όλους μας.

Καλούμε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, με το έργο τους και την συμπαράστασή τους, να συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια υπέρβασης της κρίσης που μαστίζει την Χώρα, τον Δήμο Έδεσσας και κατ επέκταση τα σχολεία μας, και να είναι στο πλευρό μας για την ευχερέστερη αντιμετώπιση των δυσκολιών, που ενδεχόμενα θα αντιμετωπίσουμε στο εξής. Το μόνο που τους ζητούμε είναι υπομονή και κατανόηση.

Θερμές ευχές, Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά

 

ΤΟ Δ.Σ. ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ταμβίσκου Ευτυχία

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δασκάλου Χρήστος

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

Βάλτσης Δημήτριος

Βάντσης Αναστάσιος

Δημητριάδου Σμαράγδα

Διαμαντίδης Αγγελος

Δραγούμης Σωτήριος

Ιατρίδου-Βλαδίκα Αναστασία

Χατζόγλου Ιωάννης