ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Σε σύσκεψη που είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με ενεργούς πολίτες και εργαζόμενους στο χώρο του Γηροκομείου αποφασίστηκε η προσφορά εθελοντικής εργασίας σε απογευματινές και βραδινές βάρδιες, στην προετοιμασία γευμάτων, επισκέψεις συμπαράστασης κ.α. από ενεργούς πολίτες με κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς...
Printer-friendly version
 Γηροκομείο (5).JPG

Σε σύσκεψη που είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με ενεργούς πολίτες και εργαζόμενους στο χώρο του Γηροκομείου αποφασίστηκε η προσφορά εθελοντικής εργασίας σε απογευματινές και βραδινές βάρδιες, στην προετοιμασία γευμάτων, επισκέψεις συμπαράστασης κ.α. από ενεργούς πολίτες με κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς.
«Οι ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων σε φορείς όπως είναι το Γηροκομείο της Έδεσσας. Είμαι υπερήφανος που η κοινωνία της Έδεσσας ανταποκρίνεται με αυτό τον τρόπο στην έλλειψη οικονομικών πόρων και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας