Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ

Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες.    Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.    Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης.    Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.       
Printer-friendly version
e-gnosis.jpg
         Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες. Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.
          Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.
      Οι δικαιούχοι μπορούν να εκπαιδευτούν στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας που περιλαμβάνουν: Επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, εφαρμογές στο διαδίκτυο.
      Τους παρέχεται υλικό τηλεκατάρτισης και προετοιμασίας για την αγορά εργασίας (τεχνικές σύνταξης βιογραφικού, ανάπτυξης προσωπικής στρατηγικής, επαγγελματικός προσανατολισμός, τρόποι εξεύρεσης εργασίας κ.α.).
          Εξειδικευμένα στελέχη, διευθυντές HR, σύμβουλοι επιλογής προσωπικού και σύμβουλοι καριέρας, μέσω οπτικοποιημένου υλικού παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την αγορά εργασίας.
           Παρέχεται επίσης ένας χρηστικός Οδηγός Προσλήψεων για την Ελλάδα και το εξωτερικό και επιπλέον κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων.
           Περιλαμβάνεται επίσης εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής της εργασίας με Η/Υ.
      Συνολικά η επιδοτούμενη κατάρτιση καλύπτεται με 28 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση και 100 ώρες τηλεκατάρτισης. Σε κάθε περίπτωση συνοδεύεται από Πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.
       Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και έχει ενταχθεί στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Την υποστηρίζουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και υλοποιείται με τη συμμετοχή δεκάδων κορυφαίων εκπαιδευτικών φορέων σ’ όλη τη χώρα.
          Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Ελ. Τύπος, η ΕΡΤ3, η «Χρυσή Ευκαιρία», το ZHTEITAI.GR, το Pathfinder, η Metro, το Mad, ο Galaxy, ο Λάμψη κ.α.
.
Αρμόδιος Φορέας:
    
Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών,
www.equalsociety.gr ,
T: 211 7051841,
Φορέας πιστοποίησης:

Vellum Global Education Services A.E.

Για την πόλη της Έδεσσας το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο:

Computer Studies

τηλ: 2381051119

www.csedessa.gr

Υπ. Προγράμματος : Τσίτσου Αγγελική

                      ΠΕ19 Πληροφορικός

                      Εκπαιδεύτρια μαθητών και ενηλίκων