Τσικνοπέμπτη και Τρίτη Ηλικία

Printer-friendly version
rsz_dscn0348_2.jpg

   Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) του Νομικού Προσώπου «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποίησε και φέτος το πατροπαράδοτο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στις εγκαταστάσεις του τμήματος.

   Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγας Δημήτριος όπως και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος, καλωσόρισαν τα μέλη και το προσωπικό του τμήματος, δίνοντας τις ευχές τους για καλή Σαρακοστή και καλή Αποκριά.

   Το παρόν έδωσαν, εκτός των προαναφερομένων, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κα. Βλάχου Κατσάρα Μαρία, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δασκάλου Χρήστος, η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου κα. Γκίνη Αικατερίνη και μέλη του Δ.Σ.

   Με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό πέρασαν οι ηλικιωμένοι το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης ενώ δεν έλειψαν και τα μέλη που μασκαρεύτηκαν για να γιορτάζουν αυτήν την ημέρα.

   Το Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας βρίσκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων, κάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό, για να τους χαρίσει, μέσα από διάφορες δράσεις, μοναδικές στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.