Σύσκεψη για προβλήματα ιδιοκτησιακού καθεστώτος

Printer-friendly version
idioktesiako.jpg

 

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου.

Στη σύσκεψη εκτός του Δημάρχου Έδεσσας συμμετείχαν, οι Βουλευτές Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη, εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Γιώργου Καρασμάνη και Ιορδάνη Τζαμτζή οι οποίοι συμμετείχαν σε Επιτροπές της Βουλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι ακούστηκαν όλες οι απόψεις για το χρόνιο αυτό πρόβλημα, που αποκτά επίκαιρο χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών Ντερέ, Αγίου Μάρκου και Καραμάν με το Κτηματολόγιο. Φυσικά, αναφέρθηκε ότι παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της χώρας μας, γεγονός που καθιστά δυσχερέστερη την επίλυση του προβλήματος.

Παρ’ όλα αυτά οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν ότι γίνεται επεξεργασία σχεδίου νόμου για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο θα κοινοποιηθεί στο Δήμο Έδεσσας και τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ αποφασίστηκε αντιπροσωπεία φορέων να μεταβεί στην Αθήνα την τρέχουσα εβδομάδα για να προωθήσει το ζήτημα στο Υπουργείο.

 

 

   Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας