Πρόσκληση Σύγκλισης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Έδεσσας

Printer-friendly version

 

Προς

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Έδεσσας

 

 

          Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημαρχείο Έδεσσας την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 11.00 για συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Γεωτεχνική μελέτη για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Π.  Αγ. Αθανασίου».
  2. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Μ.Π.Ε. για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Π.Αγ. Αθανασίου».
  3. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Τοπογραφική Μελέτη για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Π. Αγ. Αθανασίου».
  4. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Υδραυλική Μελέτη για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Π. Αγ. Αθανασίου».
  5. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Επισκευή μηχανημάτων άρδευσης ΔΕ Έδεσσας».
  6. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Επισκευή μηχανημάτων άρδευσης ΔΕ Βεγορίτιδας».
  7. Έγκριση Πρακτικού 1ου Σταδίου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου "Προμήθεια Τεμαχιστή Ογκωδών Απορριμμάτων" και απόφαση επί των ενστάσεων.
  8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των Όρων Διακήρυξης για την "Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα με ρυμουλκούμενη δεξαμενή πυρόσβεσης" και συγκρότηση Επιτροπής για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας και την αξιολόγηση των προσφορών.
  9. Ανάθεση  σε δικηγόρο νομικής εργασίας σχετικά με την διάνοιξη  προϋπάρχοντος κοινόχρηστου αγροτικού δρόμου στη περιοχή  «Σμαρέκα» του  αγροκτήματος Έδεσσας.

10.      Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός των όρων διακήρυξης για την προμήθεια υγρών καυσίμων και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας για τη διενέργεια της δημοπρασίας και την αξιολόγηση των προσφορών.

11.      Σύνταξη έκθεσης Β΄ τριμήνου του έτους 2013 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού και υποβολή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

12.      Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής.

13.      Απόκρουση δικογράφων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

 

Δημήτριος Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας