Πρόσκληση προς τα μέλη Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας

Printer-friendly version

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Έδεσσας την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα  08.30 για συνεδρίαση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1.     Γνωμοδότηση για έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφόρα μετρά κυκλοφοριακής ρύθμισης στο Δήμο Έδεσσας.

  1. Προέγκριση αδειών ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού  ενδιαφέροντος κ.λπ.
  2. Γνωμοδότηση σχετικά με την ανάκληση της αρ. 133/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση υπογραφής μνημονίου μεταξύ Δήμου Έδεσσας και 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, έργου «Στερέωση, συντήρηση και αποκατάσταση Οθωμανικού τεμένους ¨Χουνκιάρ τζαμί¨ στην Έδεσσα». 
  3. Γνωμοδότηση σχετικά με την έγκριση υπογραφής μνημονίου μεταξύ του Δήμου Έδεσσας, της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας & της 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του έργου «ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ‘’ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΤΖΑΜΙ’’ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ» (υποέργο 3).
  4. Γνωμοδότηση σχετικά με την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής και του Δήμου Έδεσσας για την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία χώρου Δασικής αναψυχής στη θέση Καβαλιώτισσα».

6.    Γνωμοδότηση σχετικά με την έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής έργου: «Επέκταση αρδευτικού δικτύου Λόγγου Έδεσσας».

  1. Γνωμοδότηση σχετικά με την έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής έργου: «Ανόρυξη γεώτρησης οικ. Καισαριανών Δήμου Έδεσσας».
  2. Γνωμοδότηση σχετικά με την υποβολή πρότασης ένταξης έργου με τίτλο: «Ανάπλαση οικισμού Κλησοχωρίου» στο ΥΠ.ΕΣ. στον άξονα προτεραιότητας 7 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητας ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

9.           Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση τμήματος του κτιρίου επί της οδού Στουγιαννάκη & Βουλγαροκτόνου, στην ΙΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων.

10.      Γνωμοδότηση σχετικά με αναγκαστικές εκταφές (ανακομιδές οστών) στο κοιμητήριο της Έδεσσας.

11.      Γνωμοδότηση σχετικά με την αντικατάσταση δένδρων του πεζοδρομίου στην αφετηρία των ταξί.

12.      Γνωμοδότηση σχετικά με την κοπή τεσσάρων (4) δένδρων Ακακίας ποικ. Κων/πόλεως στην οδό 18ης Οκτωβρίου 44, λόγω αλλεργίας.

13.      Γνωμοδότηση σχετικά με την αντικατάσταση δένδρων Ακακίας ποικ. Κων/πόλεως στην Έδεσσα.

 

 

Πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας

 

 

 

Αναστάσιος Δίου