Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Printer-friendly version

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας για το έτος 2016.

Ο Δήμος Έδεσσας ανακοινώνει τη διενέργεια Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κατάθεση σφραγισμένων προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την παροχή της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας για το έτος 2016 με δυνατότητα παράτασης έως τρεις (3) μήνες επιπλέον και μετά από απόφαση σύμφωνη γνώμη των δύο μερών, συνολικού προϋπολογισμού τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ και πενήντα οχτώ λεπτών (4.984,58€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλλουν σφραγισμένες προσφορές, μέχρι την Δευτέρα 15‐02‐2016 και ώρα μέχρι 14:00 μ.μ. , στο Δημαρχείο Έδεσσας (Πλατεία Αιγών 1, Τμήμα Προμηθειών).

Δικαίωμα συμμετοχής για την υποβολή προσφοράς έχουν όσοι νόμιμα ασκούν την ανωτέρω δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο με τον αντίστοιχο κωδικό επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:
Α. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε πλήρη γνώση των όρων της παρούσας πρόσκλησης την οποία αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Β. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο καθώς και τον αντίστοιχο κωδικό επαγγέλματος, ότι είναι ενήμεροι ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις και ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδικήματα, δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση ή άλλη ανάλογη κατάσταση.
Γ. Υπεύθυνη δήλωση για το χρόνο παράδοσης των αποστολών, στην οποία θα δηλώνουν ότι θα παραδίδουν τις επιστολές και τα δέματα μέσα στα χρονικά περιθώρια με τον τρόπο που ορίζονται στις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Έδεσσας (τηλ. 2381350721).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την προκήρυξη.

ΑρχείοΜέγεθος
prosklisi_endiaferontos_-tahymetafores_2016.pdf114.86 KB