ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Printer-friendly version

ΠΡΟΣ

 

1. Τον Δήμαρχο Έδεσσας

2. Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας για το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης

4. Τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων:

α) Αγίου Αθανασίου κ. Βασίλειο Νάντση για το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης

β)Παναγίτσας κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο για το 14ο θέμα της ημερήσιας διάταξης

γ) Φλαμουριάς κ. Δημήτριο Τότλη για το 15ο θέμα της ημερήσιας διάταξης

 

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος τη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση της 35509/24-12-2012 απόφασης της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Έδεσσας περί διάλυση της σύμβασης του έργου: «Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπλασης Κοινοχρήστων Χώρων στο Δήμο Βεγορίτιδας – Έργα Ανάπλασης Ορεινού Οικισμού παλαιού Αγίου Αθανασίου (Β΄Φάση)».

  2. Καθορισμός όρων διενέργειας και αδειοδότησης υπαίθριας διαφήμισης στους καθοριζόμενους χώρους με την υπ΄αριθμ. 222/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  3. Διαγραφές ποσών και επιστροφές χρημάτων από φορολογικούς καταλόγους του Δήμου Έδεσσας.

  4. Ανατροπή των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης έτους 2012, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

  5. Ανάληψη και απόδοση της επιχορήγησης προς το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».

  6. Ανάληψη και απόδοση της επιχορήγησης προς τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας.

  7. Συγκρότηση Επιτροπής αστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

  8. Συγκρότηση Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής.

  9. Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

  10. Oρισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων) του Δήμου για το έτος 2013.

  11. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

  12. Έγκριση της υπ΄αρίθ. 53/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Ευ ζην» με θέμα «Έκδοση εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης στα πλαίσια των αρ. πρωτ. 757/24-5-2011 και 1035/19-6-2012 προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής¨ και ορισμός εκπροσώπου για την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.».

  13. Καθιέρωση λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου σε 24ωρη βάση.

  14. Εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο για την υπογραφή συμβολαίου εκποίησης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Παναγίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 28 του Ν. 1080/80 όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις της παρ. 1 του αρθρ. 15 του Ν. 2130/93.

  15. Γνωμοδότηση σχετικά με την απαγόρευση βοσκής στο συνεταιρικό δάσος Αγίας Φωτεινής.

  16. Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 300/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Υποβολή αιτήματος για παραχώρηση κατά χρήση στο Δήμο Έδεσσας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έκτασης του στρατοπέδου Καλέντζου Β΄(πρώην 21ου ΛΕΜ) που βρίσκεται στη Δ.Κ. Έδεσσας».

  17. Ορισμός ενεργειακού υπευθύνου στα κτίρια ευθύνης του Δήμου.

  18. Ανακοινώσεις εγγράφων.

 

 

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.

 

 

 


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 

 

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ