ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Printer-friendly version

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

     Ο Δήμαρχος Έδεσσας προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης δικηγόρου στο Δήμο Έδεσσας, με σχέση έμμισθης εντολής, κατόπιν επιλογής σύμφωνα με τις  ισχύουσες διατάξεις.

Αντικείμενο της απασχόλησης του ανωτέρω δικηγόρου θα είναι η νομική υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω θέση θα πρέπει :

α) Να είναι δικηγόροι τουλάχιστον με δικαίωμα παράστασης στο Εφετείο, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας.

β) Να έχουν εκπληρώσει (οι άνδρες) τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν
     απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην είναι ανυπότακτοι ή να μην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.

γ)  Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή να μην τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση. 

δ) Να είναι υγιείς και αρτιμελείς (σε βαθμό που να μην εμποδίζεται η άσκηση των
     καθηκόντων τους).

ε)  Να μην έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του Ν. 1256/1982 και του Κώδικα Δικηγόρων.   

Κατά την αξιολόγηση για την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη, μαζί με τα  προαναφερθέντα, η προσωπικότητα του υποψηφίου, η επιστημονική του κατάρτιση, η επαγγελματική και δικαστηριακή του πείρα, η εξειδίκευση του στο αντικείμενο της απασχόλησης και η γνώση ξένης γλώσσας. Θα συνεκτιμηθούν επίσης, η οικογενειακή του κατάσταση και η προοπτική εξέλιξής του.

     Κρίσιμος χρόνος για τον έλεγχο της συνδρομής των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων είναι ο χρόνος λήξης της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων.

    Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Έδεσσας (www.dimosedessas.gov.gr), στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στο Γραφείο 16 του Δήμου.

       Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο στο Δήμο Έδεσσας,  στη Δ/νση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων,  Πλατεία Αιγών 1 Τ.Κ. 58200, υπεύθυνη κα Ευαγγελία Δημητριάδου, τηλ. 23813 50782, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.00 έως 15.00, σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, που αρχίζει την επομένη από την δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης στην Εφημερίδα «ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ».

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

Δημήτριος Γιάννου


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την προκήρυξη.

ΑρχείοΜέγεθος
prokiryxi_dikigoroy.pdf154.1 KB