Κοπή βασιλόπιτας

Printer-friendly version
rsz_dscn0310.jpg

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Τμήματος Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) του Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημοτικό κέντρο Καταρρακτών.

Την εκδήλωση προλόγισε η προϊσταμένη του τμήματος κα. Φιλούκατζη Σωτηρία, η οποία καλωσόρισε τα μέλη με τρυφερά λόγια, τονίζοντας την αξία του ζην και ειδικότερα του «ευ ζην». Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου κ. Γιώγας Δημήτριος, ο οποίος, φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην αυξανόμενη τάση των εγγραφών νέων μελών του ΚΑΠΗ και τη συμμετοχή τους στις δράσεις, και έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριο, τον οποίον και ευχαρίστησε προσωπικά για τη συνεχή στήριξή του στο έργο του νομικού προσώπου. Ο Δήμαρχος έδωσε το δικό του καλωσόρισμα, εκφράζοντας τη χαρά του για την προσφορά στην τρίτη ηλικία και ευχαρίστησε με τη σειρά του το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζομένους για τη συλλογικότητα και την άψογη συνεργασία τους. Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με την ευλογία του Πατήρ Γεωργίου Γιόντη.

Στην κοπή παρευρέθηκαν, εκτός των προαναφερθέντων, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, η Αντιδήμαρχος κα. Μαρούλα Κατσάρα. η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου, ο Επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης κ. Ιωάννης Σόντρας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευ ζην, η Διευθύντρια του  νομικού προσώπου κα. Γκίνη Αικατερίνη καθώς και μέλη του προγράμματος  «Βοήθεια στο σπίτι». 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και τραγούδι, προσφέροντας στους ηλικιωμένους διασκέδαση και πολλά χαμόγελα. Το Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» θεωρεί καθήκον του να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στα μέλη του ΚΑΠΗ και να τα στηρίζει πάντα με σεβασμό και αγάπη, γεγονός που αποδεικνύεται με την πραγματοποίηση όλο και περισσότερων δράσεων.