ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μήνυμα Δημάρχου
Printer-friendly version

 

Είναι γνωστό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Έδεσσας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις δέσμευσης του 50% των πόρων του για την εξόφληση παλαιών οφειλών προς το Δημόσιο.

Ο Δήμος Έδεσσας προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που απειλεί την εύρυθμη λειτουργία του και για το λόγο αυτό ζητήσαμε τη συνδρομή των βουλευτών του Νομού μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους βουλευτές για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την επίλυση του θέματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην κα Θοδώρα Τζάκρη και τον κ. Διονύση Σταμενίτη που παραβρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας και τους συνεργάτες του στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, κ. Πλασκοβίτη και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Νανόπουλο.

Αναμένοντας τα αποτελέσματα της συνάντησης και των διαβουλεύσεων που γίνονται στο Υπουργείο για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, χαιρετίζουμε την ενότητα που έδειξε ο πολιτικός κόσμος για την αντιμετώπισή του και ελπίζουμε οι παρεμβάσεις όλων μας να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

 

Δημήτριος Γιάννου