ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ

Printer-friendly version


   Ο Δήμαρχος Έδεσσας

Διακηρύττει ότι :

        Την 04η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ.μ.-13.00 μ.μ., θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Έδεσσας και μπροστά στην Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών  του Δήμου μας, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση δημοτικής έκτασης, που βρίσκεται στη θέση «ΚΕΡΑΣΙΑ» της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου του Δήμου. Έδεσσας, συνολικής έκτασης 500 τ.μ., για εννέα (9) χρόνια, με τους παρακάτω όρους:

  1.- Εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000€) σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρ/κών και Δανείων ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας.

  2.-  Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ετήσιου μισθώματος ορίζεται το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €)  για όλη τη δημοτική έκταση.   

  3.- O τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή για να υπογράψει το πρακτικό της δημοπρασίας και την ιδιωτική σύμβαση μίσθωσης.

  4.-  Τα κηρύκεια δικαιώματα, τα έξοδα κατάρτισης της σύμβασης και τα έξοδα δημοσίευσης της διακήρυξης βαραίνουν τον τελευταίο πλειοδότη.

       Για τους λοιπούς όρους τους διαλαμβανομένους στην σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση απευθυνόμενοι στο Γραφείο Προσόδων  του Δήμου τηλ. 2381 350 762.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη Προκήρυξη

ΑρχείοΜέγεθος
21766.pdf128.24 KB