Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο πλαίσιο του έργου: Business Information, Innovation Center & MICE Actions “B.I.C.” (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ)»

Printer-friendly version

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

              Ο Δήμος Έδεσσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη δημόσια σύμβαση προμήθειας και τοποθέτησης υλικών με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο πλαίσιο του έργου: Business Information, Innovation Center & MICE Actions “B.I.C.” (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ)», προϋπολογισμού 72.000,00 ευρώ, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 117 του Ν. 4412/2016.    

Η εν λόγω δημόσια σύμβαση αποτελεί μεικτή σύμβαση προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών (τοποθέτηση υλικού) σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.4412/2016, με προεξάρχουσα μορφή αυτή της προμήθειας και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας  Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013.

Αναλυτικότερα ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια δύο (2) ομάδων εξοπλισμού που είναι:

  • Ομάδα 1: Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός, προϋπολογισμού 41.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
  • Ομάδα 2: Έπιπλα και Λοιπός Εξοπλισμός, προϋπολογισμού 31.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται στο  ποσό  των  72.000,00€ ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ 24%), (Προϋπολογισμός  χωρίς  Φ.Π.Α.: 58.064,52 €, Φ.Π.Α. 24%: 13.935,48 €) και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα IPA Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013.

             Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για τη μία (1) ή και τις δύο (2) «ομάδες ειδών», για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα ποσότητα κάθε «ομάδας ειδών», όπως περιγράφεται στην Αναλυτική Διακήρυξη.

             Απόρριψη ενός ή περισσοτέρων ειδών μίας «ομάδας ειδών» επιφέρει αυτόματα την απόρριψη της προσφοράς ολόκληρου της «ομάδας ειδών». Κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή για το σύνολο του προϋπολογισμού της κάθε «ομάδας ειδών».

             Ο χρόνος υλοποίησης του κάθε παραδοτέου από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, προβλέπεται στη σχετική διακήρυξη.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Έδεσσας στις 14-11-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.

             Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση και αντίγραφα των τευχών του διαγωνισμού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας (Πλατεία Αιγών 1, Έδεσσα), καθώς και στον δικτυακό τόπο του Δήμου Έδεσσας www.edessa.gr . Αρμόδιος υπάλληλος κα Ψυχογυιού Ελένη τηλ. 2381 350 781, FAX 2381 024 444.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, ενώσεις που υποβάλλουν κοινή προσφορά, καθώς και συνεταιρισμοί.

Η παρούσα περίληψη θα τοιχοκολληθεί σε εμφανές σημείο του Δημοτικού καταστήματος Έδεσσας στον πίνακα ανακοινώσεων, θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Έδεσσας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τα Τεύχη του Διαγωνισμού.

 

Διευκρινήσεις επί του διαγωνισμού

  • 1η διευκρίνιση επί του διαγωνισμού . Πατήστε εδώ για να δείτε τις διευκρινίσεις.
ΑρχείοΜέγεθος
teyxh.zip2.03 MB
dieykeiniseis.pdf36.72 KB