Δημοσιοποίηση των θέσεων της Έδεσσας

Printer-friendly version
panepistimio.jpg

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για δημοσιοποίηση των θέσεών μας σχετικά με την παραμονή του Τμήματος Marketing και Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα, ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Θόδωρος Θεοδωρίδης και εκπρόσωποι φορέων της πόλης, συμμετείχαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πρωινό Αντένα» στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα.

Στην παρέμβαση των Εδεσσαίων στην εκπομπή συμμετείχε και εκπρόσωπος των φοιτητών, που εξήγησε το πρόβλημα από τη σκοπιά των φοιτητών.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξήγησε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει λάβει απόφαση με την οποία αναλαμβάνει το λειτουργικό κόστος του Τμήματος, όπως επίσης ότι το συγκεκριμένο Τμήμα είναι απολύτως βιώσιμο και λειτουργικό. Τονίστηκε επίσης το γεγονός ότι μόλις πριν λίγα χρόνια δαπανήθηκε ένα τεράστιο ποσό για την αναμόρφωση του κτηρίου που φιλοξενεί το Τμήμα, το οποίο τελικά θα κλείσει σύμφωνα με την πρόταση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ». Για τους λόγους αυτούς η συγκεκριμένη πρόταση δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή και να παραμείνει το Τμήμα στην Έδεσσα.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας