Βανδαλισμοί στο πάρκο Κιουπρί

Printer-friendly version
kioupri_1.jpg
kioupri_2.jpg

 

Βανδαλισμοί έγιναν στο πάρκο Κιουπρί από ασυνείδητους συμπολίτες μας που μπήκαν με όχημα στο πάρκο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φθορές σε πλάκες πεζοδρομίου, το γκαζόν και διάφορα φυτά.

Στο χώρο βρέθηκε ο Δήμαρχος και ο εργολάβος του έργου ανάπλασης των ποταμοβραχιώνων, που δεν έχει ακόμη παραδοθεί, όπως και άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας, αφού για το συμβάν κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων και διενεργείται έρευνα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου τόνισε ότι «Δυστυχώς, δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός! Οι βανδαλισμοί σε δημόσιους χώρους έχουν πάρει μεγάλη έκταση στην πόλη μας και σε πολλές περιπτώσεις ακυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουμε να φροντίσουμε για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας. Πρέπει να αποφασίσουμε ως κοινωνία τι πραγματικά επιδιώκουμε, γιατί εάν θέλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας πρέπει να απομονώσουμε όσους βανδαλίζουν περιστασιακά ή συστηματικά τη δημόσια περιουσία. Από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια τόσο σε επίπεδο εξυπηρέτησης της καθημερινότητας όσο και σε επίπεδο ένταξης νέων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Εάν όμως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα μειώνεται η αξία αυτής της συλλογικής προσπάθειας».

 

 

  Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας