Ανακύκλωση συσκευών

Printer-friendly version
anakyklosi_syskeyon_1.jpg

Σε συνέχεια της πετυχημένης πορείας στον τομέα της ανακύκλωσης, ο Δήμος Έδεσσας προχωρά στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Για το σκοπό αυτό ήδη έχει γίνει η προμήθεια ειδικού container στο οποίο θα συγκεντρώνονται οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, για να προωθούνται στη συνέχεια στην εταιρία ανακύκλωσης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προμήθεια των ειδικών κάδων ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Έδεσσας, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να ανακυκλώνουν τις μικρές συσκευές, ενώ για τις ογκώδεις συσκευές θα μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία στο τηλέφωνο 2381051256.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα δήλωσε σχετικά «Βλέποντας την αποδοχή των συνδημοτών μας στον τομέα της ανακύκλωσης, συνεχίζουμε την πετυχημένη προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής και προστασία του περιβάλλοντος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει την ανακύκλωση, γεγονός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια».