Ανακύκλωση στο Δήμο Έδεσσας

Printer-friendly version

 

Ο Δήμος Έδεσσας ξεκινάει την υλοποίηση δράσεων ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Οι δράσεις ανακύκλωσης θα ξεκινήσουν από τον αστικό ιστό της Έδεσσας και στη συνέχεια θα εξακτινωθούν στις Τοπικές Κοινότητες.

Από την Τρίτη, 28 Μαΐου εξειδικευμένα συνεργεία ενημέρωσης με εκπροσώπους του Δήμου Έδεσσας, θα ξεκινήσουν εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα σπίτια της Έδεσσας και θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό και σακούλες ανακύκλωσης. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να δεχθούν τα συνεργεία ενημέρωσης στα σπίτια και τα καταστήματά τους.

Από την Παρασκευή, 31 Μαΐου θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των ειδικών μπλε κάδων ανακύκλωσης, στους χώρους που βρίσκονται και οι κάδοι των οικιακών απορριμμάτων, ενώ στις 5 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών. Στους μπλε κάδους οι πολίτες θα μπορούν να ρίχνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά και να συμβάλουν σε μία σημαντική δράση περιβαλλοντικής προστασίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική δράση του Δήμου Έδεσσας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας