ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ»

Printer-friendly version

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ∆ΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

 

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ

προκηρύσσει τη µε συνοπτικό διαγωνισµό επιλογή αναδόχου για τη διενέργεια της προμήθεια οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες του Δήμου Έδεσσας Προϋπολογίσου 17.399,47€ Ευρώ (µε Φ.Π.Α. )

 Άρθρο 1: Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας

 Αναθέτουσα αρχή: ∆ΗΜΟΣ  ΕΔΕΣΣΑΣ

Οδός: Πλατεία Αιγών 1

 Τ.Κ.  58200

Τηλ.: 2381350721

 fax: 281024444

E-mail: info@edessa.gr

Ιστοσελίδα:www.dimosedessa.gov.gr 

 2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άµεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύµβασης στη διεύθυνση διαδικτύου www.dimosedessas.gov.gr . Οι ενδιαφερόµενοι

µπορούν επίσης να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύµβασης από στο ∆ηµαρχείο

Έδεσσας, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών µε δαπάνες και φροντίδα τους.

   3. Κωδικός CPV:

Ομαδα 1 CPV: 44111000-1,

Ομαδα 2 CPV: 44111000-1 και

Ομαδα 3 CPV: 44111000-1

4. Περιγραφή της δηµόσιας σύµβασης:

προμήθεια οικοδομικών υλικών για εκτέλεση εργασιών επισκευών, κατασκευών και περιφράξεων σε Δημόσιους χώρους, σε κτίρια ,αποκατάσταση φθορών σε πεζοδρόμια και ράμπες ΑΜΕΑ, επιχρίσματα, μικροκατασκευές κλπ  όπως περιγράφεται στις  τεχνικές προδιαγραφές που αποτελούν αναπόσπαστο τµήµα της διακήρυξης.

 5. Εναλλακτικές προσφορές: ∆εν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές

 6. Χρόνος παράδοσης προµήθειας: Η προμήθεια θα πραγματοποιείται τμηματικά σε χρόνο, χώρο και ποσότητα παραδούμενου υλικού που θα υποδεικνύεει κάθε φορά η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας και θα γίνεται με ευθύνη ,φροντίδα και δαπάνη του προμηθευτή.

 7.∆ικαιούµενοι συµµετοχής: έχουν φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στο αντικείµενο της σύµβασης, οι λόγοι αποκλεισµού αναλύονται στο άρθρο 2.2.3 της διακήρυξης.

 8.Υποδιαίρεση σε τµήµατα: Γίνονται δεκτές προσφορές για  µέρος του αντικειµένου της σύµβασης δηλαδή για  µεµονωµένη οµάδα και όχι για  µεµονωµένο τµήµα Οµάδας

 9.  Παραλαβή  προσφορών: Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στο ∆ηµαρχείο Έδεσσας, σύµφωνα  µε τις διατάξεις του Ν.4412/2016, την 27/11/2018  ηµέρα Τρίτη ώρα λήξης των προσφορών ορίζεται η 10:00 π.µ. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισµού.

 10. Χρόνος ισχύος προσφορών: Έξι (6)µήνες

 11. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

 12. Χρηµατοδότηση: Επιβαρύνεται ο Κ.Α. 30.6661.001 εξόδων  προϋπολογισμού έτους 2018.Η αναφερόμενη προμήθεια θα χρηµατοδοτηθεί από ίδιους πόρους του ∆ήµου.Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το ∆ήµο.  Οι  πληρωµές  θα  γίνονται     µετά  την  παραλαβή  των  ειδών  η  οποία  θα  είναι τµηµατική ,μετά την προσκόμηση των νόμιμων δικαιολογητικών και την έκδοση του πρωτοκόλλου παραλαβής από την αρμόδια για τα συγκεκριμένα έιδη επιτροπή παραλαβής

 13. Ενστάσεις: Σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, η προθεσμία άσκησής της είναι πέντε (5) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα. Η ένσταση κατά της διακήρυξης υποβάλλεται σε προθεσμία που εκτείνεται μέχρι το ήμισυ του χρονικού διαστήματος από τη δημοσίευση της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Για τον υπολογισμό της προθεσμίας αυτής συνυπολογίζονται και οι ημερομηνίες της δημοσίευσης και της υποβολής των προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται, ενώπιον της αναθέτουσας αρχής.

Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου, υπέρ του Δημοσίου, ποσού ίσου με το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Το παράβολο αυτό αποτελεί δημόσιο έσοδο. Το παράβολο επιστρέφεται με πράξη της αναθέτουσας αρχής, αν η ένσταση γίνει δεκτή ή μερικώς δεκτή από το αποφασίζον διοικητικό όργανο

 14. ∆ηµοσιεύσεις: Το πλήρες κείμενο της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Η περίληψη της παρούσας Διακήρυξης θα δημοσιευτεί σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα, τοπική ή της έδρας του νομού.

Η περίληψη της παρούσας Διακήρυξης όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Η Διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL) :   www.edessa.gr  & www.dimosedessas.gov.gr

 

Ο ∆ήµαρχος Έδεσσας

Δημήτριος Γιάννου

 
 
 
Συνημμένα Αρχεία:
ΑρχείοΜέγεθος
diakiryxi_dimoy_edessas-teliko_hm.pdf1.52 MB
prokiryxi_diaygeia_d.pdf341.16 KB