ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

Printer-friendly version

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

 Διακηρύττει ότι :

  Την 10η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30 π.μ.- 10.30 π.μ. θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Έδεσσας και μπροστά στην Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου μας, φανερή προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση του δημοτικού ακινήτου του Δήμου Έδεσσας που βρίσκεται στη Πλ. Μεγάλου Αλεξάνδρου  (Σπηλιά) στην πόλη της Έδεσσας, ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης μερικής επεξεργασίας (πρόχειρου γεύματος)» και συγκεκριμένα «Αναψυκτήριο» και που αποτελείται από:

α) Από το αναψυκτήριο-μπαρ που αποτελείται από τον κλειστό χώρο που βρίσκεται κάτω από το στέγαστρο (μαρκίζα) από μία μικρή αποθήκη και από χώρους αποχωρητηρίων (συνολικής έκτασης 50 τ.μ. περίπου)

β) Από τον χώρο που βρίσκεται κάτω από την συνεχόμενη με το αναψυκτήριο-μπαρ πτέρυγα, εκτός από τη λωρίδα πρασίνου που βρίσκεται στο μέσο του χώρου αυτιού και από το τριγωνικό χώρο πρασίνου που είναι συνέχεια της πτέρυγας συνολικής έκτασης 105 τ.μ.

γ)  Από τον εσωτερικό χώρο της σπηλιάς

δ) Από τον πλακόστρωτο χώρο που βρίσκεται στο κάτω μετά το σιντριβάνι μέρος της πλατείας

για εννέα (09) χρόνια, με τους παρακάτω όρους:

1.-  Εγγύηση συμμετοχής στη  δημοπρασία  ορίζεται το ποσό των εννιακοσίων εξήντα  ευρώ (960,00€) σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας.

2.-  Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400,00€).

3.- O τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται:

α) να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή για να υπογράψει το πρακτικό της δημοπρασίας και την ιδιωτική σύμβαση μίσθωσης και

β) να καταθέσει στο Δήμο και δεύτερη εγγυητική επιστολή ποσού δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00€) για την ακριβή και εμπρόθεσμη εκτέλεση όλων των υπολοίπων όρων της παρούσας σύμβασης.

4.- Προκείμενου να συμμετάσχει κάποιος στη δημοπρασία θα πρέπει να είναι φορολογικά, ασφαλιστικά και δημοτικά  ενήμερος.

  Για τους πλήρης όρους της διακήρυξης και τους διαλαμβανομένους στην σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση απευθυνόμενοι στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου και στο τηλ. 23813-50766, στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα www.dimosedessas.gov.gr

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

Δημήτριος Γιάννου

 

Συνημμένα αρχεία:

ΑρχείοΜέγεθος
d_i_a_k_i_r_y_x_i_dimoprasias_gia_pl._meg._alexandroy.pdf163.27 KB