ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ»

Printer-friendly version

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Έδεσσας προκηρύσσει ανοικτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες», με κωδικούς CPV: α) [44161200-8]-Σωλήνες ύδρευσης, προϋπολογισμού 74.399,83€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 59.999,86€,  ΦΠΑ : 14.399,97€).

Αντικείμενο της σύμβασης  είναι η προμήθεια σωλήνων PVC διαφόρων διαμέτρων (Φ90-Φ225) για τη συγκέντρωση και εκτροπή των υδάτων που προκαλούνται από τις έντονες βροχοπτώσεις και την επιδιόρθωση υπαρχόντων δικτύων. Αναλυτική περιγραφή του φυσικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στο Παράρτημα Ι «Τεχνική Περιγραφή – Τεχνικές Προδιαγραφές»  της αναλυτικής διακήρυξης.

Η παρούσα σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε ομάδες/τμήματα. Κάθε Οικονομικός φορέας υποβάλλει για  το σύνολο της ομάδας/τμήματος  (ολική προσφορά) όπως αυτά αναλύονται στην αναλυτική διακήρυξη.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (με κωδικό έργου: 2003ΣΕ05500005).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί ή ενώσεις προμηθευτών που ασκούν σχετική επαγγελματική δραστηριότητα στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα υποβάλλουν προσφορά στην Ελληνική γλώσσα.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε δύο τοις εκατό (2%) επί του προϋπολογισμού, χωρίς Φ.Π.Α., ήτοι  1.200,00€ και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται 90 ημέρες από την υπογραφή της.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016. Ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών είναι η 14/12/2019 και ώρα 07:00:00. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 27/12/2019 και ώρα 17:00:00. Η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είναι η Παρασκευή 03/01/2020 και ώρα 11:00:00, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού.

Για τα έγγραφα της σύμβασης παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση και στην ιστοσελίδα του Δήμου Έδεσσας, http://www.dimosedessas.gov.gr. Σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, το αργότερο έξη (6) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και απαντώνται αντίστοιχα στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr , του ΕΣΗΔΗΣ, το αργότερο τέσσερις (4) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Τα έξοδα δημοσίευσης στον Ελληνικό τύπο βαρύνουν τον Ανάδοχο Προμηθευτή.

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

                                                                                                                                                                                                  Δημήτριος Γιάννου

 

ΑρχείοΜέγεθος
19proc006029914.pdf1.01 MB