ΕΥ ΖΗΝ Επαναλειτουργία Παιδικών Σταθμών

Printer-friendly version

Το νπδδ “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (& Βρεφικού Σταθμού) από την 1η-6-2020.

Για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας των τμημάτων και σε πλήρη εναρμόνιση με τα μέτρα και τις δοθείσες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών  παρακαλούνται όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους φιλοξενούνται στις δομές μας να επικοινωνήσουν με τον σταθμό φιλοξενίας τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29-5-2020 και να δηλώσουν προφορικά την διατήρηση αυτής.

Στην περίπτωση που οι γονείς επιλέξουν την διακοπή της  φιλοξενίας  από τον  σταθμό  πρέπει να καταθέσουν σχετική έγγραφη αίτηση και αποστολή της στο e-mail του σταθμού φιλοξενίας.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε πως στο διάστημα που ακολούθησε από την αρχή της απαγόρευσης της λειτουργίας των παιδικών σταθμών λόγω του COVID-19, το νομικό πρόσωπο προέβη σε απολύμανση των σταθμών και σε εξονυχιστικό καθαρισμό τόσο των χώρων (έπιπλα, χαλιά κλπ) όσο και των παιχνιδιών.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν και προσμονή, διοίκηση και προσωπικό, αναμένουμε την στιγμή που θα συναντηθούμε ξανά. Έτοιμοι και γεμάτοι κέφι να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ο πρόεδρος του “ΕΥ ΖΗΝ” κ. Γιώγας Δημήτριος εύχεται σε όλους μια καλή νέα αρχή τονίζοντας πως οι παιδικοί σταθμοί θα συνεχίσουν το έργο τους  επιμένοντας  να δίνουν αγάπη και φροντίδα παράλληλα με την αυστηρή υλοποίηση όλων εκείνων των προληπτικών μέτρων που διασφαλίζουν την υγεία  τόσο των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές μας  όσο και των εργαζομένων. Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν με συνθήκες ασφάλειας και υπευθυνότητας.

Καλό ξεκίνημα !!!