Αποχαιρετάμε το 2019 με τον Μάγο Tzortzio και εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά

Printer-friendly version
dhkede_flyer-1.jpg

Το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα Π.Ε Πέλλας (Νομαρχίας) ο μάγος ταχυδακτυλουργός Tzortzio μαζί με την συμμετοχή των μικρών και μεγάλων μας φίλων θα σας κόψουν την ανάσα σε ένα φαντασμαγορικό show που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5€ στην προπώληση και 7€ την είσοδο.

Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Μ. Καταρρακτών ο Άγιος Βασίλης παρέα με ανιματέρ και κλόουν,  υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους χαρίζοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα, με κύριο στοιχείο την μουσική του δρόμου.

Τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, συναυλία με συγκρότημα ROCK μουσικής που αποτελείται από Εδεσσαίους καλλιτέχνες. Η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν είδη ένδυσης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, που θα δοθούν σε φορείς της πόλης.

Την τελευταία μέρα του χρόνου, στις 11:30, οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα με τις ευχές μας προς όλους εσάς για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!