ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Printer-friendly version

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας 

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 25 του Ν. 4440/2016 (ΦΕΚ 224 Α). 

2. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

3. Τις διατάξεις του άρθρου ένατου του Ν. 4057/2012 «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου» (ΦΕΚ 54 Α).

4. Τις διατάξεις του άρθρου 48 του Ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α΄/11.5.2015) «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».

5. Την με αριθ. 88/2018 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας  με θέμα «Έγκριση συμμετοχής στην υπ ’ αριθμ. 141.9iv-10/12/2018 Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» με τίτλο «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας».  

6. Την με αριθ. 89/2018 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας  με θέμα «Απόφαση υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου (1/1) «Δημιουργία – Οργάνωση και Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για άπορους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» της Πράξης «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041437». 

7. Την από 20/2/2019 με αρίθμ. πρωτ. 1039 Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο « Ένταξη της Πράξης «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας»  με Κωδικό ΟΠΣ 5041437 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»  

8. Την με αριθ. 09/2019 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας  με θέμα «Τροποποίηση του Σχεδίου Απόφασης υλοποίησης Υποέργου με ιδία μέσα της πράξης με τίτλο «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041437». 

9. Την από 21/04/2020 με αρίθμ. πρωτ. 2203 Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο «Τροποποίηση  της Πράξης «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας»  με Κωδικό ΟΠΣ 5041437 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»   10. Την με αριθ. 35/2020 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας, με θέμα: «Καθορισμός θέσεων και ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση της Πράξης «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας»  με Κωδικό ΟΠΣ 5041437 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020 )». 11. Το ΦΕΚ 1093/Β΄/02-06-2011 περί συγχώνευσης Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού  Δικαίου του Δήμου Έδεσσας στο Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας  (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.)». 12. Τον Κανονισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.  13. Την υπ’ αριθ. πρωτ. 878/01-07-2020 βεβαίωση του Προϊστάμενου του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.), περί ύπαρξης πιστώσεων για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού της παρούσας ανακοίνωσης.

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ωρομίσθιας απασχόλησης, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.), που εδρεύει στον Έδεσσα Ν. Πέλλας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός Θέσης 

Υπηρεσία  Έδρα  Υπηρεσίας 

Ειδικότητα  Διάρκεια Σύμβασης  Αριθμός  Ατόμων 

101 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ  Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  2

102 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ ΦΥΣΙΚΩΝ  Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  1

103 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ   Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  1

104 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ  η  ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ  Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  2

105 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ   ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  1

106 ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.  Έδεσσα  ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ  Έως 36μήνες Ωρομίσθια απασχόληση  1

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να συνυποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), καθώς επίσης φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και την υπεύθυνη δήλωση.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  

Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση την συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης.  Προτάσσονται οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια τυπικά προσόντα και ακολουθούν οι υποψήφιοι της Α’ Επικουρίας. 

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ Μεταξύ ισοβαθμούντων υποψηφίων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προηγείται ο υποψήφιος που έχει περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο (τίτλος σπουδών) και αν αυτές συμπίπτουν στο δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια χωρίς να καταστεί δυνατός ο καθορισμός της σειράς μεταξύ των ισοβαθμούντων, προηγείται αυτός που έχει τον αρχαιότερο τίτλο σπουδών με βάση το έτος απόκτησής του και αν αυτός συμπίπτει προηγείται ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του ενώ αν εξαντληθούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η μεταξύ τους σειρά καθορίζεται για τους υποψηφίους της Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης σε δημόσια κλήρωση, η οποία διενεργείται πριν την κατάρτιση των οριστικών πινάκων.

Ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης,  προτάσσονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων του Νομού Πέλλας. 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

(1) Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (βάση 5 άριστα 10) υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία.

(2) Για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε.) ως δεύτερος τίτλος σπουδών (σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης) βαθμολογούμενος ως κριτήριο με 150 μονάδες, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν.2190/1994,όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το ν.3051/2002, θεωρείται μόνο τίτλος Α.Ε.Ι. (Π.Ε.) προκειμένου για τις θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) 

(3) Αν ο υποψήφιος κατέχει δεύτερο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών, μοριοδοτείται επιπλέον με ποσοστό 30% των μορίων που προβλέπονται για τον αντίστοιχο πρώτο τίτλο. Βαθμολογούνται το μέγιστο δύο (2) μεταπτυχιακοί και δύο (2) διδακτορικοί τίτλοι σπουδών. Ισχύουν όλοι οι συνδυασμοί μεταξύ συνόλου διδακτορικών και συνόλου μεταπτυχιακών τίτλων, κάθε φορά όμως υπολογίζεται ο συνδυασμός τίτλων που αποδίδει τις περισσότερες μονάδες ανά κατηγορία (μετ/διδ).

(4) Η εμπειρία μοριοδοτείται με 7 μονάδες ανά μήνα και έως 84 μήνες (N. 4325/2015, Φ.Ε.Κ. 47/11.5.2015/τ.Α’) και αποδεικνύεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (Τρόπος απόδειξης - επισημάνσεις σχετικά με τον υπολογισμό της εμπειρίας και λοιπές διευκρινίσεις) του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Β’ της παρούσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info.edessacity@gmail.com

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή ή να εκδοθούν ηλεκτρονικά από το www.gov.gr. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Έδεσσας, καθώς και στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας www.edessacity.gr και του Δήμου Έδεσσας   www.dimosedessas.gov.gr , εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα  (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη),  τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στο δικτυακούς τόπους της υπηρεσίας μας www.edessacity.gr και του Δήμου Έδεσσας www.dimosedessas.gov.gr  ΗΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

(1) Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (βάση 5 άριστα 10) υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία.

(2) Για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε.) ως δεύτερος τίτλος σπουδών (σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης) βαθμολογούμενος ως κριτήριο με 150 μονάδες, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν.2190/1994,όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το ν.3051/2002, θεωρείται μόνο τίτλος Α.Ε.Ι. (Π.Ε.) προκειμένου για τις θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) 

(3) Αν ο υποψήφιος κατέχει δεύτερο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών, μοριοδοτείται επιπλέον με ποσοστό 30% των μορίων που προβλέπονται για τον αντίστοιχο πρώτο τίτλο. Βαθμολογούνται το μέγιστο δύο (2) μεταπτυχιακοί και δύο (2) διδακτορικοί τίτλοι σπουδών. Ισχύουν όλοι οι συνδυασμοί μεταξύ συνόλου διδακτορικών και συνόλου μεταπτυχιακών τίτλων, κάθε φορά όμως υπολογίζεται ο συνδυασμός τίτλων που αποδίδει τις περισσότερες μονάδες ανά κατηγορία (μετ/διδ).

(4) Η εμπειρία μοριοδοτείται με 7 μονάδες ανά μήνα και έως 84 μήνες (N. 4325/2015, Φ.Ε.Κ. 47/11.5.2015/τ.Α’) και αποδεικνύεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (Τρόπος απόδειξης - επισημάνσεις σχετικά με τον υπολογισμό της εμπειρίας και λοιπές διευκρινίσεις) του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Β’ της παρούσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info.edessacity@gmail.com

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή ή να εκδοθούν ηλεκτρονικά από το www.gov.gr. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Έδεσσας, καθώς και στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας www.edessacity.gr και του Δήμου Έδεσσας   www.dimosedessas.gov.gr , εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα  (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη),  τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στο δικτυακούς τόπους της υπηρεσίας μας www.edessacity.gr και του Δήμου Έδεσσας www.dimosedessas.gov.gr  Η παρούσα, καθώς και τα έντυπα της αίτησης και των υπεύθυνων δηλώσεων θα αναρτηθούν στο χώρο ανακοινώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας και του Δήμου Έδεσσας και στις ηλεκτρονικές  διευθύνσεις www.edessacity.gr και  www.dimosedessas.gov.gr .  

 

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Ιατρίδου Αναστασία

Συνημμένα αρχεία:

ΑρχείοΜέγεθος
anakoinosi_kathigiton_koinonikoy_frontistirioy_2020_867_26-06-2020.pdf232.8 KB
aitisi_symmetohis_stin_anakoinosi_867_26-06-2020.pdf111.89 KB
ypeythyni_dilosi_2.pdf70.73 KB