Κεντρική πλοήγηση
- Αποφάσεις
- Έδεσσα
- Δημοτική Αρχή
- Γραφείο Τύπου
- Τοπικά Διαμερίσματα
- Τ. Κοινότητα Ριζαρίου
- Τ. Κοινότητα Μεσημερίου
- Τ. Κοινότητα Φλαμουριάς
- Τ. Κοινότητα Καρυδιάς
- Τ. Κοινότητα Άγρα
- Τ. Κοινότητα Σωτήρα
- Τ. Κοινότητα Νησιού
- Τ. Κοινότητα Βρυτών
- Τ. Κοινότητα Πλατάνης
- Τ. Κοινότητα Περαίας
- Τ. Κοινότητα Άρνισσας
- Τ. Κοινότητα Γραμματικού
- Τ. Κοινότητα Παναγίτσας
- Τ. Κοινότητα Αγ.Αθανάσιου
- Καταστήματα Περίπτερα
- Δημοτική Αστυνομία
- Υπηρεσίες
- Συχνές ερωτήσεις
- Σύνδεσμοι
- Ενταγμένες πράξεις στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020
Υπόδειγμα Αίτησης
Για έντυπο αίτησης κάντε κλικ εδώ (download)
Καλησπέρα σας
Μπράβο για την υλοποιηση, θα πρέπει στο άρθρο 12, η διαχειριση να γίνεται όπως αναφέρει ο κανονισμός, η εποπτεια όμως θα πρέπει να γίνεται απο επιτροπη όπου θα συμμετέχουν όλες οι παράταξεις του Δήμου (ένα απο κάθε παράταξη , με αναπληρωματικό).
Επίσης στο ίδιο άρθρο (12) ή και στο επόμενο(13) θα πρέπει να υπάρχει ετήσια συνάντηση εθελοντών όπου θα δημιουργουν την ιεράσρχιση των θεμάτων τον σχεδιασμό της κάθε χρονιάς και σε κάθε περίπτωση θα μαζευονται υποχρεωτικά κάθε χρόνο δίνοντας νόημα στο μητρώο και αποτρέποντάς την φθίνουσα πορεία του, καθώς θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά.
Έτσι θα παραγεται ετήσιο μετρησιμό αποτέλεσμά και όλοι θα είναι συμμέτοχοι.
Η ετήσια συναντηση θα γίνεται σε καταλληλό χώρο με γραμματειακη υποστηριξη που θα παρέχει ο Δήμος και με δημοσιευση των πρακτικών. Με ευτο τον τρόπο θα φτιαχτει όραμα και σχέδιο για το μέλλον με βάση τα θέλω των πολιτών.
Πρόσκληση συμμετοχής στο μητώο και στην ετησια συναντηση θα πρέπει να λάβουν όλοι οι φορείς, χωρις να ξεχάσουμε τα συμβουλια μαθητών(με την δεουσα προσοχη καθώς τα πσιδιά είναι ανηλικά) άλλα και οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας ΚΑΠΗ.
Φυσικά θα είναι διαρκώς ανοιχτό.
Ευχη να γίνει γρήγορα πράξη, η αντίστοιχη πρόταση μου είχε εγκριθει απο την επιτροπή διαβουλευσής τον Δεκεμβριο του 2021, όμως ο πρόεδρός του Δημοτικου συμβουλίου δεν την έφερε ποτε στο δημοτικό συμβουλιο(όπως και καμια πρόταση της επιτροπής διαβουλευσής.
Σε κάθε πριπτωση συγχαρηστηρια για την πρωτοβουλία, χρυση ευκαιρια για την πόλη
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ