2η Δημόσια Διαβούλευση του ΣΒΑΚ Δήμου Έδεσσας

Printer-friendly version
prosklisi1.jpg

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, σε συνεργασία με το ανάδοχο μελετητικό σχήμα σας προσκαλεί στην 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Έδεσσας με θέμα: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ».

Κατά την 1η Δημόσια Διαβούλευση η οποία έλαβε χώρα στις 16/12/2019 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Έδεσσας:

  • ιεραρχήθηκαν και καθορίστηκαν οι προσδοκίες που διαμορφώνονται για την κινητικότητα στο Δήμο Έδεσσας,
  • με βάση τις προσδοκίες που καθορίστηκαν προέκυψε το όραμα για το μέλλον του Δήμου Έδεσσας,
  • ενώ τέλος διατυπώθηκαν από τους συμμετέχοντες προβλήματα που συναντώνται στην περιοχή μελέτης και προτάσεις για μελλοντικές παρεμβάσεις.

 

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της παρούσας μελέτης, λήφθηκαν υπόψη κατά την διαμόρφωση των εναλλακτικών σεναρίων προτεινόμενων παρεμβάσεων. Καθορίστηκαν 3 εναλλακτικά σενάρια τα οποία περιλαμβάνουν παρεμβάσεις διαφορετικής έντασης ως προς την επίτευξη της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Στο πλαίσιο διαμόρφωσης του τελικού Σεναρίου των προτεινόμενων παρεμβάσεων, ο Δήμος Έδεσσας διοργανώνει την 2η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα την "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ", η οποία λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του νέου κορωνοϊού διεξάγεται ηλεκτρονικά.

Παρακαλούμε, μετά την μελέτη του ενημερωτικού κειμένου καθώς και της «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ», να προβείτε στην συμπλήρωση του ειδικά διαμορφωμένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου της 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης, μέχρι τις 16/08/2020, όπου μπορείτε να αξιολογήσετε τις προτεινόμενες παρεμβάσεις και να συμπληρώσετε εάν επιθυμείτε κάποια επιπλέον πρόταση.   (ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης προτάσεων:   https://forms.gle/TrsdFFvuwWvKSJjFA  ).

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

ΑρχείοΜέγεθος
enimerotiko_keimeno_2is_dimosias_diavoyleysis_svak_dimoy_edessas.pdf179.12 KB
prosklisi_2is_dimosias_diavoyleysis_svak_dimoy_edessas.pdf93.48 KB