Συναντήσεις Δημάρχου Έδεσσας στην Αθήνα

Printer-friendly version
tzavaras1.jpg

 

Διαδοχικές συναντήσεις είχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Φίλιππος Γκιούρος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου στα Υπουργεία Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες για τρέχοντα θέματα του Δήμου, ενώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συζητήθηκαν τα θέματα της παραχώρησης του ιχθυογεννητικού σταθμού και των στρατοπέδων με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Μόσχο Κορασίδη.

Στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Κωνσταντίνο Τζαβάρα για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με το έργο διαμόρφωσης του κτηρίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την ανακάλυψη τμήματος παλαιού τεμένους, που έχει σταματήσει τις εργασίες.  Ο Υπουργός και η Γενική Γραμματέας, κα Λίνα Μενδώνη δρομολόγησαν τη λύση του προβλήματος προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο. Επιπρόσθετα, συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης του παλιού τζαμιού της Έδεσσας, που μπορεί να μετατραπεί σε έναν πολύ λειτουργικό χώρο πολιτισμού με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

 

 

   Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας