Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Printer-friendly version
upourgos_karasmanes.jpg

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Γραφείο Τύπου

Τηλ. 23813 50785

e-mail: press@edessa.gr

 Έδεσσα, 27 Ιουνίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Γιώργο Καρασμάνη είχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Γιώγας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Αναστάσιος Δίου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Έδεσσας συνεχάρηκαν και από κοντά τον νέο Υπουργό και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της αγροτικής ανάπτυξης της χώρας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προώθηση του ιδιαίτερα σημαντικού αναπτυξιακού έργου του Φράγματος Στραβοποτάμου. Ο κ. Υπουργός που γνωρίζει το θέμα δεσμεύτηκε για την προώθηση του φακέλου προκειμένου το έργο να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Ακόμη, με τον κ. Υπουργό συζητήθηκαν τα θέματα της αντιχαλαζικής προστασίας και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, που έχουν εξαιρετική σημασία για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας και αποτελούν προτεραιότητες για τον συντοπίτη μας Υπουργό.

«Ο Γιώργος Καρασμάνης μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αγροτική ανάπτυξη του Δήμου Έδεσσας όχι μόνο γιατί είναι Βουλευτής Πέλλας αλλά γιατί είναι άριστος γνώστης των αγροτικών θεμάτων και όλα αυτά τα χρόνια πολιτεύεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και οργανωμένη δουλειά, που αποτελούν τα εχέγγυα για την πετυχημένη του παρουσία στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

 

  Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας