Προς τους συντελεστές των καρναβαλικών εκδηλώσεων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Printer-friendly version

Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι για άλλη μία χρονιά γέμισε την πόλη με χρώματα και ήχους σε κάθε της γωνιά. Το κέφι, η ζωντάνια και ο χορός μας έδωσαν τη δυνατότητα να ξεφύγουμε, έστω για λίγο, από τη συλλογική κατήφεια που έχει δημιουργήσει η οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει η χώρα. Παράλληλα, το καρναβάλι δημιούργησε εμπορική κίνηση στην πόλη δίνοντας οικονομική ανάσα σε πολλά μαγαζιά και λειτουργεί ως διαφημιστής της πόλης στην ευρύτερη περιοχή.

Όμως το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι δεν είναι κάτι απρόσωπο. Έχει συγκεκριμένους ανθρώπους και θεσμούς που δούλεψαν οργανωμένα και με μεράκι για να χαρούν οι δημότες και οι επισκέπτες το καρναβάλι. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους δούλεψαν για τη διοργάνωση και περισσότερο από όλους τα μέλη της Επιτροπής Καρναβαλιού, που είναι οι Πόζαρλης Χρήστος, Σιώρης Νικόλαος, Αποστόλου Δημήτριος, Παπαθανασίου Δημήτριος, Φωτιάδης Γεώργιος, Γιόσης Γεώργιος, Μωραϊτής Στάθης, Σαρακινής Δημήτριος, Σλάμκας Κων/νος, Τακατζόγλου Κων/νος, Συμεωνίδης Ηρακλής, Γραντσάρη Μαρία-Τεντζέρη, Μάτης Γεώργιος, Συμεωνίδου-Δέλλιου Στέλλα και Δημισιώρης Γιώργος.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους φορείς που με την έντονη παρουσία τους και την αγάπη τους για τον τόπο πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις, βάζοντας τη δική τους όμορφη πινελιά και συγκεκριμένα τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Έδεσσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκούδες-Μέτσκες και το Εδεσσαϊκό Θέατρο.

Όσοι δούλεψαν για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η πόλη είναι οι άνθρωποί της και μπορούν να καταφέρουν πολλά!

 

 

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας