Γιορτή μητέρας στην πλατάνη

Printer-friendly version
p5120687.jpg

 

Την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα, τίμησε για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Μπουρδάνης, στην σύντομη ομιλία του, τόνισε την σημασία της συγκεκριμένης μέρας, που όπως ανέφερε ‘’αναδεικνύει το μεγαλείο του πιο αγαπητού προσώπου στον κόσμο’’.

Στην επιγραμματική αναφορά, υπογράμμισε τον ρόλο της μητέρας στην οικογένεια και στην  κοινωνία, που όπως χαρακτηριστικά είπε ‘’τις αρέσει να δίνει τα πάντα, χωρίς να απαιτεί να πάρει τίποτα’’.

Ο πρόεδρος του συλλόγου στάθηκε ιδιαίτερα στην Ελληνίδα μητέρα της Επαρχίας, του χωριού, που με τους αγώνες της συντηρεί επάξια την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της εκδήλωσης και ως ελάχιστο δείγμα ενός μεγάλου ‘’ευχαριστώ’’ προς την ίδια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της  Πλατάνης πρόσφερε από ένα λουλούδι στις παρευρισκόμενες μητέρες.

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος απένειμε τις σχετικές βεβαιώσεις σ΄όσους παρακολούθησαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Η σχολή που επαναδραστηριοποιείται μετά από αρκετό καιρό, θα λειτουργήσει και πάλι το φθινόπωρο.

Στην εκδήλωση παρέστησε η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

 

 

Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Η Γραμματέας του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Χρυσή Σαμάνδη