Ανάρτηση Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων για το Διαμέρισμα Έδεσσας την 26η Αυγούστου

Printer-friendly version

 

Το Εθνικό Κτηματολόγιο ανακοίνωσε την έναρξη της ανάρτησης προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για το τοπικό  διαμέρισμα της Έδεσσας. Τα προσωρινά κτηματολογικά διαγράμματα και οι προσωρινοί κτηματολογικοί πίνακες θα αναρτηθούν την 26η Αυγούστου 2013, στο Γραφείο Κτηματογράφησης Έδεσσας(Παλιά Σφαγεία τηλ. 2381021447) και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο(2) μήνες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της ανάρτησης, στο αρμόδιο γραφείο κτηματογράφησης. Για τους κατοίκους του εξωτερικού η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις(4) μήνες.

Από την έναρξη της ανάρτησης ισχύουν οι διατυπώσεις του νόμου που αφορούν στη σύνταξη συμβολαίων, στη συζήτηση ενώπιον δικαστηρίου και στην καταχώρηση οποιασδήποτε δικαιοπραξίας στο Υποθηκοφυλακείο.

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι η ανάρτηση των στοιχείων του προγράμματος κτηματογράφησης θα γίνει και με ταχυδρομική αποστολή αποσπασμάτων του κτηματολογικού πίνακα σε κάθε δικαιούχο, ενώ θα υπάρχει και ηλεκτρονική ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, όπου θα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο, αφού πρώτα δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό, να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που τον αφορούν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών συστήνεται να γίνει πρώτα η παραλαβή των ταχυδρομικών αποστολών και στη συνέχεια αφού διαπιστώσουν λάθη να απευθυνθούν στο αρμόδιο γραφείο κτηματογράφησης.

 

 

  Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας