Ορκωμοσία εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι

Printer-friendly version
orkomosia_vss_1.jpeg
orkomosia_vss_2.jpeg
orkomosia_vss_3.jpeg

Με μία λιτή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μουράτογλου, οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Έδεσσας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Μουράτογλου, με την ευκαιρία της ορκωμοσίας δήλωσε τα εξής:

«Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι είναι μία πετυχημένη δομή κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας, καθώς υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται στήριξη και φροντίδα. Ο Δήμος Έδεσσας μέσω των κοινωνικών του δομών είναι δίπλα στους ηλικιωμένους, τα άτομα με αναπηρία και γενικά σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της κοινωνίας αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της κοινωνικής μας πολιτικής. Με τη λειτουργία των κοινωνικών δομών ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και πλαισιώνουμε τους έχοντες ανάγκη με συστηματική και οργανωμένη κοινωνική φροντίδα από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τους ωφελούμενους του προγράμματος, ότι ο Δήμος Έδεσσας θα συνεχίσει να παρέχει την αμέριστη υποστήριξή του στη δομή για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».