Εμβολιασμοί στο Γηροκομείο Έδεσσας

Printer-friendly version
emvoliasmoi_1.jpg
emvoliasmoi_2.jpg
emvoliasmoi_3.jpg
emvoliasmoi_4.jpg

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα εμβολιασμού στο Γηροκομείο Έδεσσας!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ιατρός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος επέλεξε να εμβολιαστεί στο Γηροκομείο σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γηροκομείου ήθελε να παροτρύνει εργαζόμενους και φιλοξενούμενους να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό. Εκτός του κ. Λαμπρόπουλου εμβολιάστηκαν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και φυσικά όλοι οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου.

Στη διαδικασία εμβολιασμού παρέστησαν η Διοικητική Υπεύθυνη κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Έφη Ταμβίσκου, η οποία συμμετείχε και με την ιατρική της ιδιότητα, ως εντατικολόγος εκπρόσωπος του Νοσοκομείου ¨Εδεσσας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για πιθανές αλλεργίες. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η διαδικασία κύλησε εξαιρετικά ομαλά.

Στο τέλος της διαδικασίας εμβολιασμού ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τον Covid-19 κ. Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε:

«Μία πολύ απλή διαδικασία που ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας! Εμβολιάστηκα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου μας για να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα! Ως γιατρός και ως πολίτης καλώ όλες και όλους να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να απαλλαγούμε από την πανδημία και να καταφέρουμε να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητά μας όπως την ξέραμε! Να ξαναζήσουμε χωρίς περιορισμούς τις ζωές μας όπως και πριν το ξέσπασμα του Covid-19. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλής.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!»