Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου

Printer-friendly version
dromos_mnimis_makedonomahon.jpeg

Ο 8ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Μεσημερίου και η συνολική διαδρομή είναι 12 χιλιόμετρα (Μεσημέρι – Φλαμουριά και επιστροφή). Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου, συνολικού μήκους 500 μέτρων.

Ο αγώνας δρόμου οργανώνεται από τον Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον ποδηλατικό σύλλογο Έδεσσας «Αερωπός» και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Έδεσσας, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι έχει τεράστια συμβολική σημασία, καθώς γίνεται στη μνήμη των Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της σελίδας www.edessacity.gr ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2022, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5€ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το πληρώσουν τραπεζικά.

 

ΑρχείοΜέγεθος
dromos_mnimis_2023.pdf370.17 KB