«Αγαπήνεια 2024»

«Αγαπήνεια 2024»
Printer-friendly version

 

 

 

Αντιπροσωπεία του Δήμου Έδεσσας αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσεπκεντζή τους Αντιδημάρχους & Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ελένη Λαζάρου, Θεόδωρο Αποστόλου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου και Ηλία Τόση συμμετείχε στην επετειακή εκδήλωση «Αγαπήνεια 2024», που διοργανώθηκε από το Δήμο Τριφυλίας το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους προς τιμήν του ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Σαράντου Αγαπηνού ή Καπετάν Τέλλου Άγρα.

Ο δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής στο χαιρετισμό του εξέφρασε την τιμή και την συγκίνησή του για την παρουσία του στην εκδήλωση και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για θερμή και φιλόξενη υποδοχή που αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο δήμων. Πέρα από το ιστορικό υπόβαθρο που μας συνδέει, η συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Η θερμή υποδοχή και οι γόνιμες συζητήσεις μας δίνουν ελπίδα για ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον. Η ζεστασιά και η αλληλεγγύη που επιδείχθηκε, ενίσχυσε το πνεύμα της κοινότητας που χαρακτηρίζει τις πόλεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και ανυπομονούμε για τις μελλοντικές μας συνεργασίες.