Έκθεση μαθητών στον πεζόδρομο

Υποβλήθηκε από admin στις Πέμ., 25/04/2013 - 08:59
Printer-friendly version
ekthese_matheton_2.jpg
ekthese_matheton_1.jpg

 

Με νέες ιδέες και τη δημιουργικότητα των παιδιών γέμισε ο πεζόδρομος της Έδεσσας το πρωί της Τρίτης, 23 Απριλίου, όπου η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας διοργάνωσε «Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας», με συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από διάφορα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Οι μαθητές παρουσίασαν τεχνολογικές κατασκευές, αλλά και πειράματα, ενώ έδιναν πληροφορίες στους επισκέπτες για τον τρόπο διεξαγωγής των πειραμάτων και ερευνών τους.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου βρέθηκε στο χώρο και ξεναγήθηκε στις πολύ ενδιαφέρουσες κατασκευές και τα πειράματα των μαθητών, δηλώνοντας «Θέλω να συγχαρώ θερμά τους μαθητές για τις ιδιαίτερα αξιόλογες προσπάθειες σε πειράματα και κατασκευές, όπως επίσης και τους εκπαιδευτικούς για την αγάπη που δείχνουν για την παιδεία και το ζήλο με τον οποίο εκτελούν το λειτούργημά τους. Είμαι υπερήφανος διότι σε καιρούς που η χώρα δοκιμάζεται υπάρχουν σημαντικές προσπάθειες που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων και προβάλουν μία άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργίας, της φαντασίας και της σκληρής δουλειάς».

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

( categories: )