Επίσκεψη Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος συζήτησε με το διευθυντή και το προσωπικό τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας, κάτω από το βάρος των νέων εξελίξεων υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα της υγείας.
Printer-friendly version
Επίσκεψη Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ενέργειες που έχει κάνει, καθώς και την αποστολή σχετικής επιστολής στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οποία κοινοποιεί στους τοπικούς Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου επισημαίνει τα προβλήματα που δημιουργούνται και προτείνει την επαναφορά της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Άρνισσας στο προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας.
 

Η ουσιαστική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άρνισσας είναι συνακόλουθο της ευρύτερης πολιτικής που ακολουθείται στον τομέα της υγείας, αλλά η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας όλο το 24ωρο και με αναβαθμισμένο τρόπο λειτουργίας. Για το λογο αυτό καλούνται όλοι όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης να βοηθήσουν στην προσπάθεια βελτίωσης του τρόπου λειτουργίας του κέντρου Υγείας Άρνισσας.

  Επισυνάπτονται:

1.     Η αναφερόμενη επιστολή της 17ης Οκτωβρίου
2.     Φωτογραφικό υλικό

AttachmentSize
423.pdf1.25 MB