Δήλωση – Τοποθέτηση για τις πολιτικές εξελίξεις Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας

Αντώνης Μπουρδάνης Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας. Για το ARIDAIA NEWS 9/11/2011
Printer-friendly version

Η κρίση χρέους δημιούργησε σταδιακά ένα έντονο έλλειμμα πολιτικής διαχείρισης, το οποίο, ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα, αποδεικνύεται περίτρανα.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα. Και αυτά έχουν να κάνουν αφενός με την συνεχιζόμενη κατηφορική πορεία της χώρας και αφετέρου με τους συμπολίτες μας, που καλούνται συνεχώς να πληρώνουν φόρους και να βλέπουν συνεχώς να μειώνονται τα εισοδήματά τους, εξαιτίας των αδιέξοδων πολιτικών που εφαρμόστηκαν όλα τα τελευταία χρόνια.

Οι νέοι αυτής της χώρας, όλοι εμείς, παρακολουθούμε από κοντά όλα τα γεγονότα. Η αντίδρασή μας είναι η φωνή μας, που ενώνεται μ’ αυτήν της κοινωνίας, απέναντι σε μια νέα τάξη πραγμάτων, που μόνο με αισιοδοξία δεν γεμίζει τη γενιά μας.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την συνεχή κατηφορική πορεία της χώρας μας. Πρέπει να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τη γενιά μας.

Το πολιτικό σύστημα οφείλει να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Οφείλει να προσανατολιστεί προς την πραγματική έννοια της εξυπηρέτησης των κοινωνικών συμφερόντων.

Γιατί αν ασχολείται μόνο με το πως θα εξυπηρετεί τα μικροπολιτικά συμφέροντα και μόνο είναι καταδικασμένο σε πλήρη αποτυχία.

Με τιμή Αντώνης Μπουρδάνης
Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Νέων
Δήμου Έδεσσας