Δημιουργία σεμιναρίου για Βραφονηπιοκόμους & Νηπιαγωγούσε σε Έδεσσα.

Printer-friendly version

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ

 

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο Π.Α. 35ης Περιφέρειας (Ν. Πέλλας) διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο σε βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου στηρίζεται στο εκπαιδευτικό υλικό «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο» του Κέντρου Πρόληψης ‘Πυξίδα’ Ν. Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει ενότητες όπως η ομαδικότητα, οι υγιείς συνήθεις, η αυτοεκτίμηση και τα συναισθήματα.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν, έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση (σύνολο 15 ώρες). Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους στο σεμινάριο θα τους δοθεί το εκπαιδευτικό υλικό «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο». Όσοι αποφασίσουν να το εφαρμόσουν θα έχουν την υποστήριξη των στελεχών του Κέντρου Πρόληψης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 2 Απριλίου 2013 στο τηλέφωνο 23810 51174 ή με email στο kp-orama@otenet.gr

 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

 

 

 

Ο επιστημονικά υπεύθυνος

 

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής