Επιλυση του προβλήματος ύδρευσης του Ριζαρίου

Το πρόβλημα της επάρκειας νερού ύδρευσης, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, ταλάνιζε για πολλά χρόνια τους κατοίκους του Ριζαρίου.
Printer-friendly version

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Γιάννου κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της ΔΕΥΑ Έδεσσας, σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Κατερίνα Ζδρου και τους αντιδημάρχους κ. Δημήτρη Φαρμούζη και Γιάννη Μουράτογλου και μετά από τεχνικές εργασίες λύθηκε το πρόβλημα της ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Ριζαρίου.

«Κάποια στοιχεία της καθημερινότητας των πολιτών τα θεωρώ εξαιρετικά σημαντικά και ένα από αυτά, φυσικά, είναι το νερό. Με όποιες δυνάμεις έχουμε, ως Δήμος Έδεσσας δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας για να μην λείπουν από τους πολίτες βασικές εξυπηρετήσεις και να υπάρχει συνεχής βελτίωση στις παροχές των δημόσιων αγαθών. Βέβαια, υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα της ελλιπούς χρηματοδότησης και της κακής οικονομικής κατάστασης, αλλά με τους πολίτες στο πλευρό μας θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων μας» τόνισε ο κ. Γιάννου αναφερόμενος στην επίλυση του θέματος της ύδρευσης του Ριζαρίου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας