Κατασχέσεις

Στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης του παράνομου εμπορίου με απώτερο στόχο τη στήριξη της αγοράς της πόλης, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Έδεσσας πραγματοποίησε εκτεταμένους ελέγχους σε μικροπωλητές κατά την ημέρα της λαϊκής αγοράς.
Printer-friendly version

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τόσο εντός όσο και περιφερειακά της λαϊκής αγοράς της πόλης, την Πέμπτη 10-11-2011.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν μικροπωλητές και κατασχέθηκαν γεωργικά μηχανήματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, εργαλεία, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και άλλα προϊόντα τα οποία πωλούσαν παράνομα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια που προβλέπεται από την παρ. 10, άρ. 7, Ν. 2323/1995.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιώγας, δήλωσε σχετικά «Η προσπάθεια για καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου είναι συνεχής και θα ενταθεί, καθώς η αγορά της πόλης εκτός από τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης που έχουν καθηλώσει την εμπορική κίνηση, έχει να αντιμετωπίσει και τον αθέμιτο ανταγωνισμό από το παράνομο εμπόριο. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στον εμπορικό κόσμο της περιοχής και η πάταξη του παράνομου εμπορίου είναι μία δράση που για μας αποτελεί προτεραιότητα».

Πηγή: Γραφείο Τύπου