Επιτυχημένη η παρουσία του Δήμου Έδεσσας στην έκθεση τροφίμων της Taiwan

Επιτυχημένη η παρουσία του Δήμου Έδεσσας στην έκθεση τροφίμων της Taiwan
Printer-friendly version
taiwan5.jpg
taiwan4.jpg
taiwan3.jpg
taiwan2.jpg
taiwan1.jpg

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων της Taipei, πρωτεύουσας της Taiwan, συμμετείχε ο Δήμος προβάλλοντας τα τοπικά μας προϊόντα. Η συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας στην έκθεση αποτελεί συνέχεια των άριστων σχέσεων που διατηρεί με την ασιατική χώρα και εντάσσεται στο πλαίσιο αξιοποίησης των τοπικών μας προϊόντων και προώθησης των εξαγωγών μας.

Εκπρόσωποι του Δήμου και υπεύθυνοι για το περίπτερο προβολής της περιοχής και των προϊόντων μας, ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας, κ. Αναστάσιος Δίου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνης, κ. Γιώργος Μπουρδάνης.

Χιλιάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για την περιοχή και τα προϊόντα του Δήμου Έδεσσας, μέσω των ειδικών φυλλαδίων που τυπώθηκαν στην αγγλική και την κινεζική γλώσσα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν φρέσκα κεράσια, γλυκά του κουταλιού και τυροκομικά προϊόντα από την περιοχή μας. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν οι επαφές των εκπροσώπων μας με επιχειρηματίες της Taiwan και τις δυνατότητες συνεργασιών με επιχειρήσεις της Έδεσσας για εξαγωγή αγροτικών και τοπικών προϊόντων προς την Taiwan.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας