Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας

Printer-friendly version

Συνδημότισσες και συνδημότες,

άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της με τις γιορτές που έρχονται!

Όλοι μας τις παραμονές των γιορτών κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ολοκληρώνουμε τους σχεδιασμούς γι’ αυτή που έρχεται.

Το 2015 ήταν μία ακόμη δημιουργική χρονιά, παρά την οικονομική δυσπραγία. Ολοκληρώθηκαν ή βαίνουν προς ολοκλήρωση σημαντικά έργα για το Δήμο Έδεσσας, η ανακύκλωση εφαρμόζεται σε όλο τον δήμο, η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων και η καθαριότητα της πόλης έχουν βελτιωθεί δραστικά και, το σημαντικότερο, έχουν τεθεί οι βάσεις για να προχωρήσουμε με ακόμη πιο αποφασιστικά βήματα στη νέα χρονιά και τη νέα διαχειριστική περίοδο που αρχίζει το 2016!

Ταυτόχρονα, προσπαθούμε με όσες δυνάμεις έχουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη, καθώς είναι γνωστό ότι η κοινωνία περνάει μεγάλη κρίση! Μία κρίση που εκτός από προβλήματα έχει αναδείξει και μεγάλες αρετές του λαού μας, με πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Ακόμη και μέσα στη βαθύτερη οικονομική κρίση οι Έλληνες καταφέρνουμε να στέλνουμε θετικά μηνύματα!

Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να πάμε τον τόπο μπροστά. Μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε την προσπάθεια…

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει νέες ελπίδες για όλους μας. Πάνω απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους και σε όλες και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στον καθημερινό μας αγώνα!

 

 

 

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας