Σύσκεψη για την αστυνόμευση στην πόλη

Υποβλήθηκε από admin στις Πέμ., 06/09/2012 - 13:50
Printer-friendly version

 

Μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιώγα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Νομίατρο κ. Δημήτριο Κόντο, τον Διοικητή του Α.Τ Έδεσσας κ. Αθανάσιο Μπαρμπούνη, τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Βασίλη Πλούγαρη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Καφεζυθεστιατόρων κ. Αντώνη Παππά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα τα πόλης, σε ότι αφορά στην κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την ασφάλεια του πεζόδρομου και την αστυνόμευση της πόλης, τις άδειες και τα ωράρια των καταστημάτων, τη βραδινή ηχορύπανση, καθώς και άλλα θέματα των αρμοδιοτήτων των φορέων.

Οριστικοποιήθηκε ένα πλαίσιο κοινής δράσης και συνεργασίας ώστε μεικτά κλιμάκια από τη Δημοτική Αστυνομία, το Αστυνομικό Τμήμα και τις Υπηρεσίες του Υγειονομικού να πραγματοποιούν έκτακτους ελέγχους και τις νυχτερινές ώρες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις άδειες των καταστημάτων, τα τραπεζοκαθίματα, αλλά και την τήρηση του ωραρίου μουσικών οργάνων. Επίσης, αποφασίστηκε η συνεργασία του τμήματος Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας για την αστυνόμευση του πεζόδρομου και όχι μόνο από μεικτά κλιμάκια.

Οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί το προσεχές διάστημα και πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες θα επιδείξουν τυπική χρήση των χώρων τους ώστε τα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως τις νυχτερινές ώρες να εξαλειφτούν.

 

 

   Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

( categories: )