ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Printer-friendly version

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Σίγουρα οι εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής τους και μία σημαντική στιγμή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Όταν βλέπουμε σημαντικές επιτυχίες και πρόσωπα νέων ανθρώπων που λάμπουν από χαρά για τη μεγάλη τους επιτυχία στην πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους, είμαστε όλοι μας χαρούμενοι!

Καλές σπουδές και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία σε καθένα από τα παιδιά μας που κατάφερε να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όμως θέλω να τονίσω ότι ο αγώνας της ζωής τους μόλις ξεκινάει! Θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες "μάχες" και δεν πρέπει να ξεχνούν ότι στη ζωή μας δίνουμε συνεχώς "εξετάσεις". Τους εύχομαι να συνεχίσουν να δουλεύουν σοβαρά και οργανωμένα, προκειμένου να δίνουν τις "εξετάσεις" τις ζωής τους πάντα προετοιμασμένοι κατάλληλα και με επιτυχία.

Το ίδιο εύχομαι και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γιατί στη ζωή τους θα συναντήσουν πολλές "εξετάσεις" και έχουν τις θερμότερες ευχές μου για να γίνουν λαμπροί πολίτες και καλοί επαγγελματίες.

Ζούμε στην Ελλάδα της μεγάλης οικονομικής κρίσης και για το λόγο αυτό πολλοί βλέπουν το μέλλον αυτών των παιδιών δυσοίωνο. Από την πλευρά μου έχω πίστη στη νέα γενιά και πιστεύω ότι θα καταφέρει, μαζί με όλους εμάς, να δώσει ώθηση στην Ελληνική κοινωνία για να ξεκινήσει η πολυπόθητη οικονομική και κοινωνική άνοδος.

Καλές σπουδές και θερμές ευχές για ένα καλύτερο αύριο!