Επίσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας

Υποβλήθηκε από admin στις Πέμ., 29/11/2012 - 14:42
Printer-friendly version

Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος Έδεσσας θα επισκεφθεί το Υπουργείο Παιδείας για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Αθανάσιο Κυριαζή.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα θέματα παιδείας που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας και κυρίως η παραμονή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα, αλλά και τα προβλήματα υποστελέχωσης των εκπαιδευτικών μονάδων, που πρόσφατα ώθησαν τους μαθητές σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχει προσκαλέσει τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας να συμμετάσχουν στη συνάντηση, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας ότι η τοπική κοινωνία είναι ενωμένη στις διεκδικήσεις της, όπως επίσης ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή είναι μείζονα και πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις. Ειδικά σε ότι αφορά στην απόφαση για την παραμονή ή όχι του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όλος ο Νομός Πέλλας πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια του Δήμου Έδεσσας για την παραμονή του Τμήματος.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

( categories: )