Δημήτρης Γιάννου: «Αιτία πολέμου η ενδεχόμενη απομάκρυνση υπηρεσιών από την Έδεσσα»

Υποβλήθηκε από admin στις Πέμ., 15/11/2012 - 10:51
Printer-friendly version

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου με εκπροσώπους των εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. και την Κτηματική Υπηρεσία Έδεσσας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα σενάρια που σχετίζονται με πιθανή απομάκρυνση των υπηρεσιών αυτών από την Έδεσσα και τη μετακίνησή τους σε άλλη πόλη του Νομού. Μάλιστα, τονίστηκε ότι η δικαιολογία που θα προβληθεί είναι ότι δεν υπάρχουν χώροι για τη στέγασή τους. Βεβαίως, η δικαιολογία αυτή είναι τουλάχιστον αστεία, καθώς στο διοικητήριο υπάρχουν χώροι που εξυπηρετούν εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες αυτές.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας τοποθετήθηκε με αμεσότητα για το θέμα στέλνοντας αυστηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και ξεκαθάρισε ότι μόνο η συζήτηση του θέματος αυτού είναι αιτία πολέμου.

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για όλους μας η τοπική κοινωνία διαπιστώνει μία συνεχή προσπάθεια αφαίμαξης των διοικητικών υπηρεσιών της πόλης. Δεν μένουμε αμέτοχοι, ούτε παρατηρητές, καθώς δεν θα ανεχτούμε άλλα παιχνίδια σε βάρος της πόλης. Θα αποτρέψουμε πιθανά τέτοια σχέδια με όποιο κόστος και γι’ αυτό όσοι σχεδιάζουν μετεγκαταστάσεις υπηρεσιών από την Έδεσσα σε άλλες περιοχές καλά θα κάνουν να αλλάξουν αμέσως και δια παντός τα πλάνα τους. Η τοπική κοινωνία δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους ωμές παρεμβάσεις.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω σ’ αυτό, αλλά και σε άλλα ζητήματα που επιχειρούν να μεταβάλλουν τη διοικητική μορφή της Έδεσσας».

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

( categories: )