ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Printer-friendly version

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
1) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΥΡΓΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΒΑΠΤΙΣΗ.
2) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ . ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .
Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ Ή Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ Ή Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΟΣ.

ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ : ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ 8/5/2013 ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΡΗΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΟΥΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ .